Workshop creatief met tegels

Een gezellige mozaïek workshop in De Wilgensprong is meer dan steentjes plakken op een vorm. Met vrienden, familie of collega’s haal je je meest creatieve kant naar boven. De workshop start met een korte uitleg. Je leert hoe je van begin tot eind een kunstwerk kunt maken met mozaïek. Iedereen werkt vanuit zijn eigen inspiratie. Er is dus van alles mogelijk. Je kiest een vorm om vrij te mozaïeken. Creëer je eigen schaal, dienblad of vlinder en maak er je eigen kunstwerk van!

Ontspannen mozaïek workshop vol creativiteit en met een prachtig resultaat
De workshop begint met de keuze van je product. Je kunt kiezen uit diverse vormen om te mozaïeken, zoals een vlinder, spiegel, schaal of dienblad. Zodra je jouw keuze gemaakt hebt, kun je echt aan de slag. Dit is het moment om je creativiteit de ruimte te geven. Je kunt met potlood het ontwerp op de vorm tekenen of gewoon uit de losse pols werken. Zodra je je gewenste kleuren hebt uigekozen kan het knippen beginnen. De tegels moeten in kleine stukjes geknipt worden voor ze opgeplakt kunnen worden. Als je je werkstuk af hebt, moet de lijm minimaal een half uur drogen voordat je met voegen kunt beginnen. Het voegen maakt je werk ècht af.


Reserveren
Voor koffie/thee of frisdrank met iets lekkers wordt gezorgd. Daarnaast wordt voor u een lunch klaargemaakt aan het einde van de workshop met een sapje en een hapj!
Deze workshop duurt ± 4 uur en de kosten zijn €40,- er per persoon.
De workshop kan gevolgd worden vanaf 4 tot 8 personen (andere mogelijkheden zijn bespreekbaar).
De prijzen zijn inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers en lunch tijdens de workshop. Gedurende het drogen van het kunstwerk is er gelegenheid voor een hapje en een sapje.

De workshop wordt gegeven door Lyni van Mozalyn.

Neem voor de beschikbaarheid even contact met mij op.