Thee in verschillende theezakjes

Losse Thee

Steeds meer mensen stappen van theezakjes over op losse thee. Hoewel de theebladeren allemaal afkomstig zijn van dezelfde plant, zit er veel verschil tussen theeën. Losse thee bevat vaak grovere blaadjes, waardoor de smaakmakende oliën beter bewaard zijn gebleven. Theezakjes zijn vrij klein, in bijvoorbeeld een theezeef heeft losse thee meer ruimte om de oliën goed aan het water af te geven.

Net al wijn kan één soort plant bij thee vele verschillende soorten smaken creëren. Door het toevoegen van kruiden, vruchten en specerijen wordt de keuze alleen maar groter.

 

Ons assortiment is ondertussen uitgegroeid tot ruim 60 theesoorten. Van een pittige “Kistje van de Keizer” tot een zoete “Zeevaarders Melange”. Zo hebben we voor ieder moment een bijpassende thee.
U kunt de thee bij ons in de lunchroom komen proeven, bijvoorbeeld tijdens een high tea. Of creëer in de winkel of online u eigen theeproeverij, voor uzelf of als kado. U kunt ook een theepakket samenstellen of kies een theezakje van uw favoriete thee.