De Winkel

In de winkel van De Wilgensprong staat een grote variatie aan producten. Van een leuke vaas om iemand anders of jezelf cadeau te doen, tot aan lekkere thee om elke dag van te genieten. Of handige keuken- en theedoeken van het bekende merk Elias. We hebben voor iedereen, van jong tot oud, wat te bieden.

Streekproducten
In onze streek zijn veel mensen druk bezig met het creëren van mooie en lekkere producten. Wat dacht u van een heerlijk biertje uit IJsselstein? Of als u graag zelf aan het bakken bent, hebben wij meel van de zelfde molen in IJsselstein. Voor het maken van lekkere en makkelijk te maken cake. Verder verkopen wij verschillende soorten sapjes en in het seizoen gezonde Honing uit Jaarsveld. Daarnaast zijn er verschillende creatievelingen in de buurt die mooie creaties maken.

Lekkernijen
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe lekkere en mooie producten voor in De Wilgensprong. Zo bereiden wij onze bekende theecollectie steeds verder uit. Op dit moment hebben wij ruim 50 soorten thee, die wij ook in de webshop aanbieden.  Verder verkopen wij bier, meel en honing. Als laatste hebben wij een heerlijke collectie olijfolie en azijn aan onze producten toegevoegd.

Kado artikelen
Bent u op zoek naar een leuk kadootje of decoratie voor bij u thuis? Wij hebben in onze winkel voor u een brede keuze. Van houten speelgoed en puzzels voor de jongere onder ons tot Ot & Sien spullen. Beelden van verschillende dieren voor in de tuin en vele soorten accessoires voor in huis. Maar ook verschillende soorten kettingen zijn bij ons te vinden.

Tip: Laat door ons een pakket samenstellen!

previous arrow
next arrow
Slider