Wij zijn nog met deze pagina bezig

Vanaf Schoonhoven

Vanaf de N210 in Schoonhoven is het de pont volgen. De N210 velaat u bij de rontonde voor de N216 richting de pont. Nadat u over het viaduct ben gegaan slaat u de eerste linksaf richting Willige Langerak. U rijdt nu op de Lekdijk Oost. De lekdijk kunt u 1,5 km volgen. Na 1,5 km kunt u linksaf naar beneden. Aan u rechterkant ziet u na 50m de parkeerplaats van De Wilgensprong en na 100m De Wilgensprong.

Vanaf Lopik

De N210 richting Schoonhoven kunt u blijven volgen. Tot na de stoplichten richting Lopik-West. Na de stoplichten verlaat u de N210 bij de eerste afslag naar links, bij een bushalte. U rijdt nu op de Zijdeweg-Zuid richting de Lekdijk West. Op de Lekdijk slaat u rechtsaf. De Lekdijk kunt u een kleine 5 km blijven volgen. Aan de rechterkant ziet u een dijkhuisje en wiel. De afslag die volgt kunt u rechtsaf naar beneden. Aan de rechterkant ziet u na 50m de parkeerplaats van De Wilgensprong en na 100m De Wilgensprong.

OV alleen na een wandeling mogelijk

Het OV is alleen mogelijk met een flinke wandeling. Vanaf de bushalte Schoonhoven is het 25 minuten lopen. U loopt in zuidelijke richting, door de nieuwbouw. Aan het einde slaat u linksaf de tiendweg op. U komt dan vanzelf uit op een driesprong bij De Wilgensprong. Vanaf Lopik is het zelfs een uur lopen. Vanaf de bushalte Zijdeweg Lopik Loopt u in zuidelijke richting de Lekdijk West op. U slaat rechtsaf tot u aan uw rechterhand een dijhuisje en wiel ziet. De volgende afslag kunt u naar beneden en aan het einde bij de driesprong ziet u De Wilgensprong. U kunt ook na een paar km van de Lekdijk af gaan en binnendijks de onverharde landweg nemen. Of na een paar km buitendijks de Bol op gaan.