Creatieve streekproducten

In de buurt hebben wij verschillende creatievelingen die bijzondere producten met de hand maken. In onze kadowinkel staan verschillende van deze creatieve producten.

Janny van Especialandmore
Janny is een creatieve haakster uit Jaarsveld. Ze geeft allerlei restproducten weer een nieuw haakjasje, waardoor recyclen ook een onderdeel is geworden van haar hobby. Haar creatieve haakcreaties zijn leuk voor een kadootje of voor uzelf.

de wilgensprong

Arina van Haakspulletjes en meer
Haakspulletjesenmeer¬†is het resultaat van Arina’s passie en hobby haken. Ruim 25 jaar geleden is ze begonnen met haken en¬†inmiddels geeft ze twee keer per maand brei en haakles. Vanuit haar ondernemende achtergrond en de interesse in haar creaties is Arina begonnen met het verkopen van haar haakspulletjes.

Bijtring met sterretjeHandig portemonneetje met sleutelhangerHandpop Ezel Erik is op bestelling leverbaar

Heidi van Glasatelier De Grienduil
Heidi is eigenaresse van Glasatelier De Grienduil in Jaarsveld. Ze heeft de opleiding tot Creatief vakman/glazenier aan de Vakschool in Schoonhoven gevolgd. Met haar kennis en vaardigheden maakt ze mooie kunstwerken. In de winkel liggen een aantal van haar creaties, zoals kettingen en glazen schalen.

Heeft u vragen over deze crea bea’s? Stel deze gerust aan ons of bekijk hun website.